Σχόλια πελατών

Δείτε τι λένε για εμάς
ΣΧΟΛΙΑ ΠΕΛΑΤΩΝ
πολυτελες ξενοδοχειο Σπάρτη -Lakonia Hotel

Οικογενειακό ξενοδοχείο στο κέντρο της Σπάρτης. Με ζεστούς τους ευγενικούς άνθρωπούς έτοιμους να σ' εξυπηρετήσουν. Τα δωμάτια είναι μικρά αλλά καθαρά. Το πρωινό είναι εξαιρετικό και προσφέρεται σε ένα πολύ ζεστό χώρο. Πολύ σημαντικό θεωρώ ότι είναι και τα τοπικά προϊόντα που σου προσφέρουν.

Διαμονή Σπάρτη -Lakonia Hotel
Panagiotis X

Στην πλατεία της πόλης δίπλα στο μουσείο δίπλα σε καφέ και εστιατόρια θα χρειαστείς το αμάξι μόνο αν θέλεις να πας εκτός Σπάρτης. Το προσωπικό πολύ φιλόξενο θα σε εξυπηρετήσουν όσο μπορούν σαν να είναι φίλος σου

Διαμονή Σπάρτη -Lakonia Hotel
Nektarios S

Δεν θα μπορούσα να μην πω τα καλύτερα για αυτό το ξενοδοχείο.Για το προσωπικό?για τον ιδιοκτήτη?για την καθαριότητα?Μείναμε 4 ημέρες και όλη η παρέα μας κατενθουσιάστηκε από την φιλοξενία και την εξυπηρέτηση και αυτό το επιβεβαιώνουν και τα 51 άτομα που βρέθηκαν μαζί μας!!!Σε συνδυασμό με τις εξορμήσεις στην γύρω περιοχή ήταν η καλύτερη εκδρομή μας!!!τα συγχαρητήριά μας σε όλο το προσωπικό σίγουρα αξίζει η διαμονή εκεί!!!!υπέροχη ζέστη στα δωμάτια!!!!

Διαμονή Σπάρτη -Lakonia Hotel
ikaroympis

Πολύ καλό το ξενοδοχείο. Ανακαινισμένο κτήριο στο κέντρο της Σπάρτης. Για άτομα που δεν έχουν αυτοκίνητο βολεύει πολύ. Τα δωμάτια ήταν πεντακάθαρα! Το προσωπικό ευγενέστατο και φιλικό. Η τιμή του πολύ καλή και σε συνδυασμό με την εικόνα που μου άφησε, αξίζει τα λεφτά του. Θα το ξανά προτιμούσα.

Διαμονή Σπάρτη -Lakonia Hotel
lbourg84

Πολύ καλό ξενοδοχείο στο κέντρο της Σπάρτης. Υπέροχη εξυπηρέτηση από ένα ζεστό και γεμάτο χαμόγελα προσωπικό. Καθαρό και άνετο δωμάτιο. Το πρωινό πλούσιο κ χορταστικό με τοπικά προϊόντα!! Το συνιστώ ανεπιφύλακτα!!!

Διαμονή Σπάρτη -Lakonia Hotel
JeanneNeo