Απόκριες στη Σπάρτη – Πρόγραμμα Εκδηλώσεων 2019
Απόκριες στη Σπάρτη - Lakonia hotel
Lakonia hotel | Sparti Laconia

Ο Δήμος Σπάρτης και το Νομικό Πρόσωπο Πολιτισμού και Περιβάλλοντος, σας καλεί και φέτος να διασκεδάσουμε όλοι μαζί, να ξεδώσουμε και να δημιουργήσουμε, με μια σειρά εκδηλώσεων, που φαίνονται στο παρακάτω αναλυτικό πρόγραμμα. Εκδηλώσεις που συνδυάζουν τις παραδόσεις με τις σύγχρονες ιδέες και την φαντασία.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ

Σάββατο 2 Μαρτίου

12:30 μ.μ. Σπάρτη – Κεντρική Πλατεία
Συναυλία με αποκριάτικη μουσική από την Φιλαρμονική Ορχήστρα του ΔΗΜΟΥ ΣΠΑΡΤΗΣ.

5:00 μ.μ. Σπάρτη – Κενοτάφιο Λεωνίδα
Αποκριάτικο πάρτι για παιδιά. Μουσική, face painting, παιχνίδια και κατασκευές με την υποστήριξη του Σώματος Ελληνικού Οδηγισμού (Τ .Τ. Σπάρτης).

Κυριακή 3 Μαρτίου

11:30 π.μ. Σπαρτή – Κεντρική Πλατεία
Εκδήλωση για παιδιά με ΚΛΟΟΥΝ, μουσική, παιχνίδια, face painting, μπαλονοκατασκευές με την υποστήριξη του Σώματος Ελληνικού Οδηγισμού (Τ. Τ. Σπάρτης).

Σάββατο 9 Μαρτίου

11:30 π.μ. Σπάρτη – Κεντρική Πλατεία
Μουσικά Αποκριάτικα ακούσματα από dj.

11:30 π.μ. Σπάρτη – Πλατεία Δούκα
Αποκριάτικο πάρτι για παιδιά. Μουσική, παιχνίδια, κλόουν, face painting και μπαλονοκατασκευές με την υποστήριξη του 300ου Συστήματος Προσκόπων Σπάρτης.

5:00 μ.μ. Σπάρτη – Πλατεία Γεωργίου Σαϊνόπουλου (Νέος Κόσμος)
Αποκριάτικο πάρτι για παιδιά. Μουσική, παιχνίδια, κλόουν και κατασκευές με την υποστήριξη του Σώματος Ελληνικού Οδηγισμού (Τ. Τ. Σπάρτης).

6:00 μ.μ. Καστόρι
Αποκριάτικη γιορτή για παιδιά και μεγάλους με μουσική και αερόστατα.

Κυριακή 10 Μαρτίου

11:30 π.μ. ΣΠΑΡΤΗ ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙΣΤΩΝ «Maskarata»
Η παρέλαση θα ξεκινήσει από το 2ο Δημοτικό Σχολείο και μέσω της Κ. Παλαιολόγου, υπό τους ήχους μουσικής, θα καταλήξει στην Κεντρική Πλατεία της Σπάρτης, όπου θα συνεχιστεί η γιορτή μας με χορευτικές επιδείξεις από το CHRISTINA’S DANCE STUDIO και Latin χορούς, Charleston και Rock n Roll από το DAME LA MANO. Στα τρία καλύτερα γκρουπ θα δοθούν βραβεία 200,00 – 150,00 – 100,00 ευρώ αντίστοιχα.

5:00 μ.μ. Αράχωβα – Κεντρική Πλατεία
Αποκριάτικο γλέντι με μουσικά ακούσματα από dj, κλόουν με face painting και μπαλονοκατασκευές για τα παιδιά, μασκαράδες, άναμμα φωτιάς & κεράσματα με την υποστήριξη του Πολιτιστικού Συλλόγου Καρυών.

5:30 μ.μ. Ξηροκάμπι – Κεντρική Πλατεία
Παρέλαση αρμάτων, χορός και κεράσματα.

6:00 μ.μ. Παρόρι – Κεντρική Πλατεία (Κέραμος)
Αποκριάτικο γλέντι με μουσικά ακούσματα από dj, μασκαράδες, κεράσματα, αερόστατα και ιπτάμενα φανάρια με την υποστήριξη του Πολιτιστικού & Περιβαλλοντικού Συλλόγου «ΠΑΡΟΡΙ 2011».

7:00 μ.μ. Καλύβια Σοχάς – Προαύλιος Χώρος Αίθουσας Συλλόγου
Αποκριάτικο γλέντι με μουσικά ακούσματα από dj, μασκαράδες, κεράσματα, άναμμα φωτιάς και αερόστατα με την υποστήριξη του Αθλητικού Επιμορφωτικού Συλλόγου.

Καθαρά Δευτέρα 11 Μαρτίου

11:00 π.μ. Καστόρι – Κέντρο
Παραδοσιακή εκδήλωση “ΜΟΥΤΖΟΥΡΟΔΕΥΤΕΡΑ” με παρέλαση αρμάτων, μουσική & κεράσματα.

11:00 π.μ. Αράχωβα – Κεντρική Πλατεία
Αποκριάτικο γλέντι με μουσικά ακούσματα από dj, άναμμα φωτιάς, αναβίωση του εθίμου του μουτζουρώματος & κεράσματα με την υποστήριξη του Πολιτιστικού Συλλόγου Καρυών.

11:30 π.μ. Μαγούλα Πάρκο Σαϊνοπούλειου Ιδρύματος
Πέταγμα χαρταετών, παραδοσιακή μουσική & κεράσματα.

12:30 μ.μ. Μυστρά – Κεντρική Πλατεία
Αποκριάτικο γλέντι με μουσικά ακούσματα από dj, κλόουν με face painting και μπαλονοκατασκευές για τα παιδιά, μασκαράδες, άναμμα φωτιάς & κεράσματα με την υποστήριξη του Πολιτιστικού Συλλόγου Μυστρά.

6:00 μ.μ. Ανώγεια – Κεντρική Πλατεία
Αποκριάτικο γλέντι με μουσικά ακούσματα από dj, μασκαράδες, κεράσματα, άναμμα φωτιάς και αερόστατα με την υποστήριξη του Εκπολιτιστικού Συλλόγου Γυναικών Ανωγείων «Η ΚΑΤΑΦΥΓΙΩΤΙΣΣΑ».